ico

De online
Formule 1 Game

Met de game De Beste F1 Manager beleef je het F1-seizoen als teammanager. Stel je favoriete coureurs, chassis en motor op in je eigen team en verdien elke race punten. Het principe is eenvoudig: als een coureur goed rijdt scoor jij ook!

Stel je eigen team samen

In dit spel leid je een virtueel Formule 1-team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Je start met een budget van 100M dat je gedurende het seizoen kunt vergroten door slim te investeren en strategisch te wisselen.

ico

Punten Scoren

Tijdens iedere Grand Prix scoor je punten op zaterdag en zondag. Wie kwalificeert zich het best en wie rijdt de beste race? Je verdient punten met eindresultaten en inhaalacties, dus blijft het spannend van start tot finish.

Scoor punten en vergroot je budget

Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kun je gebruiken om je team te verbeteren. Daarnaast kun je iedere race een aantal voorspellingen doen waar je extra punten en dus budget mee kunt verdienen!

ico

Jouw Subleague

Wil je De Beste F1 Manager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de beste De Beste F1 Manager is.

ico
image

Voor elke Formule 1-liefhebber, het hele seizoen door!

"Het spel geeft een extra dimensie aan de races en verhoogt de spanning tijdens het kijken!"

- Mark Siccama

"Kan niet wachten om samen met mijn vader te puzzelen voor het nieuwe seizoen. Dan de spanning tijdens de race en hopen dat niemand uit je team uitvalt."

- Ruben Heun

"Formule 1 Teammanager is op pole beginnen, scherp blijven en een beetje mazzel hebben."

- Harjan Jalving